Betlehem Zagreb

Velika akcija udruge

Kuća majki i djece

Dragi prijatelji nerođenih,

mnogi od vas znate da već godinama udruga Centar za nerođeni život Betlehem-Zagreb traži kuću za smještaj trudnica i majki s djecom.

Želimo vas obavijestiti da smo pokrenuli veliku akciju za kupovinu kuće za smještaj trudnica i majki i pronašli kuću koja je idealna za naše potrebe.

Ovoga puta zaista jako trebamo vašu pomoć i svim srcem vas molimo da nam financijski pomognete u ostvarenju ovog velikog cilja.

Svjesni smo situacije u zemlji i podivljale prirode koja svakodnevno uništava domove mnogih,ali naše su potrebe za smještajem velike i stalne i više ne možemo čekati.

Ukoliko nam želite pomoći svoj prilog možete uplatiti na:

Centar za nerođeni život Betlehem-Zagreb IBAN HR5023600001102128117, SWIFT ZABAHR2X.

Samo ništa je malo i svaka kuna može učiniti čudo.. Hvala vam na svakoj molitvi,donaciji,savjetu,preporuci ili dijeljenju ovog vapaja!

Postanite podupiratelj naše Udruge

betlehem-zagreb-logo

Postanite podupiratelj naše Udruge.
Ispunite on line pristupnicu i sami odredite kada ćete i koliko uplatiti.
Vaše priloge možete uplaćivati na broj računa: HR5023600001102128117
pod naznakom “Podupirateljstvo”.
U najkraćem roku poslati ćemo
Vam Vašu podupirateljsku iskaznicu.

Hvala od srca!

betlehem-zagreb-logo

Postani podupiratelj udruge

Vaše ime i prezime *

Broj telefona ili mobitela *

Vaš Email (obavezno)

Kućna adresa

Napomena

Kip Gospe u blagoslovljenome stanju prvi put u Hrvatskoj – u Sesvetama

gospa danju

16. rujna 2012. će u Sesvetama ostati zapamćen po veličanstvenom događaju. Gospođa Ankica Travner,darovala je kip župi Svih Svetih,Udruzi Betlehem i svima onima koji žele da se svako začet dijete rodi. Prvi put u povijesti Katoličke crkve u Hrvatskoj dogodilo se da je u jednoj župi postavljen kip trudne Bogorodice, odnosno Bogorodice u blaženome stanju. Ponosna župa je župa Svih Svetih u Sesvetama u kojoj od 2010. godine djeluje i udruga Betlehem-Zagreb. Ovaj će kip biti blagoslov za mnoge majke, buduće majke, djevojke i žene koje se boje roditi,te za one parove koji nisu mogli imati djece. Pred kipom se mogu doći pomoliti svi oni koji žele pomoći takvim osobama, svi koji žele život. Svi smo pozvani moliti se za život, a ne osuđivati.

Udruga i dalje zdušno pomaže svim djevojkama i ženama koje su potrebne moralne i financijske potpore. Kao što je naglasio pater Marko Glogović, još se nikad nije dogodilo da je u udruzi ponestalo hrane ili nečega potrebnoga djevojkama i ženama. Bog nas ljubi, on želi život i on proviđa preko ljudi. Svi koji rode, bit će blagoslovljeni. Djeca koja su začeta u najnezgodnijim trenucima života najčešće budu najveći blagoslov. I sama se Bogorodica zatekla u trudnoći u neplaniranom trenutku, bojala se ljudske osude, no bila je blagoslovljena njezina utroba i po njoj cijeli svijet, mi.

Ako želite pomoći udruzi Betlehem-Zagreb u njezinome karitativnome djelovanju, možete uplatiti sredstva u Zagrebačkoj banci na ovaj račun: 2360000-1102128117

gospa danjugospin kip nocu